Feyenoord geniet, maar niet te lang: "PSV even belangrijk"

16 september 2016, 08:30

Dirk Kuyt beleefde donderdag een memorabele avond in De Kuip, waar Feyenoord een fantastische 1-0 overwinning op het sterrenensemble van Manchester United wist te boeken. De aanvoerder heeft genoten van het publiek, de strijdlust van de Rotterdammers en natuurlijk het resultaat. "Dit is een avond om niet snel te vergeten."

"Het publiek was geweldig en dat zorgde voor een heerlijke sfeer in De Kuip. De club Feyenoord hoort thuis in Europa. Als je dat dan op zo'n avond, tegen een topteam als Manchester United kunt laten zien... Dat geeft een heerlijk gevoel", zegt Kuyt op de website van Feyenoord over de fraaie overwinning op de Engelse topclub. "Vooraf zei ik tegen de jongens: als wij volle bak gaan en zij vijf procent minder spelen, dan kunnen we winnen. We hebben ons letterlijk in de wedstrijd geknokt. Ik moet het team een groot compliment geven voor de strijd die we tot de laatste minuut hebben geleverd. Dit is een heerlijke start van het toernooi", jubelt Kuyt.

Feyenoord heeft niet lang de tijd om te genieten, aangezien zondag al weer de eredivisiekraker tegen PSV wacht. "Deze overwinning heeft heel veel kracht en energie gekost. We moeten hier snel van herstellen en de focus op PSV richten, want die wedstrijd is even belangrijk", aldus Kuyt.

Daar is verdediger Jan-Arie van der Heijden het roerend mee eens. "Dit resultaat geeft een enorme boost. We zitten midden in een aantal drukke weken, dan is het heerlijk om van een grote club als Manchester United te winnen. Nu moeten we snel herstellen en naar de wedstrijd van zondag tegen PSV werken. Dat hebben we na afloop ook al direct tegen elkaar gezegd in de kleedkamer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen