Fans EK-sfeermakers krijgen onderscheiding van UEFA

15 september 2016, 15:04

De organisatie van de Champions League-finale van 2018 is door de UEFA overhandigd aan Kiev en het gastheerschap van de Europese Supercup is uitgedeeld aan Tallinn. Dit zijn echter niet de enige 'cadeaus' die de Europese voetbalbond gegeven heeft. Er zal namelijk een speciale onderscheiding worden uitgereikt aan de fans van diverse EK-landen.

De supporters van IJsland, Ierland, Noord-Ierland en Wales worden door de UEFA in het zonnetje gezet, vanwege hun positieve bijdrage aan EURO 2016. Hun enthousiasme levert ze een herdenkingsplaquette op. "Het EK was een voetbalfeest en we bedanken de landen voor de passie en toewijding die ze lieten zien in de stadions in Frankrijk", zegt Aleksander Ceferin, die woensdag boven Michael van Praag verkozen werd tot voorzitter van de UEFA.

"De UEFA wilde de enthousiaste en passionele supportersgroepen graag belonen", vervolgt Ceferin. "We feliciteren de nationale voetbalbonden met het ontvangen van deze award", aldus de Sloveense UEFA-preses. De onderscheidingen worden tijdens interlands in oktober uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen