Ranieri: "Batterij werd opgeladen door CL-hymne"

14 september 2016, 23:46

Het was een historische avond voor Leicester City. De Engelse club speelde haar eerste wedstrijd ooit op het decor van de Champions League en wist deze overtuigend te winnen. The Foxes stapten met een 0-3 zege van het veld van het Jan Breydelstadion af.

"Dit is een zeer belangrijke overwinning voor ons, zeker na het verlies tegen Liverpool (4-1, red.)", zegt manager Claudio Ranieri na afloop. "We scoorden al vroeg en dat gaf ons veel vertrouwen. We hadden controle over de wedstrijd en dat was goed om te zien. We hebben Club Brugge misschien een beetje verrast", denkt de Italiaanse tacticus.

Ranieri zag dat de CL-sfeer wat losmaakte bij zijn spelers. "Ik zei al tegen de spelers: als je de Champions League-hymne hoort, dan wordt de batterij opgeladen. Dan wil je wel knokken. Het is belangrijk dat we zo goed gestart zijn", glimlacht de Italiaan.

"Dit is een perfecte start", voegt spits Jamie Vardy toe. "We hebben laten zien wat we kunnen. We speelden zonder angst, we hebben gewoon ons spelletje gespeeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen