Klopp prijst 'krijger' Diego Costa: "Van wereldklasse"

14 september 2016, 21:52

Terwijl er vandaag (woensdag) en morgen (donderdag) nog volop gevoetbald wordt in de Europese toernooien, staat er vrijdag in Engeland een kraker tussen twee ploegen die dit seizoen geen Europees spelen op het menu. Liverpool en Chelsea ontmoeten elkaar dan op Stamford Bridge, de thuishaven van de eerstgenoemde club.

Liverpool-manager Jürgen Klopp kijkt uit naar de ontmoeting met Chelsea en is vooral waakzaam voor Diego Costa. "Hij is een echte krijger op het veld. Hij is van wereldklasse", zegt de Duitse coach tegen de BBC. "Hij gebruik zijn lichaam de hele tijd, dat is echt een kwaliteit van hem. Hij was niet te stoppen tegen Swansea City", aldus Klopp, die de spits twee keer voor Chelsea zag scoren tegen Swansea (2-2).

Vorig seizoen won Klopp met Liverpool met 1-3 op Stamford Bridge, maar toen kampte Chelsea met een vormcrisis. "Ze weten nu ook hoe wij spelen. Afgelopen seizoen was het niet best aan de kant van Chelsea, maar ze zijn nu weer op de weg terug. Het is een mooie uitdaging voor ons", besluit de Duitser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen