Van Dijk staat te popelen: "EL is een mooie beloning"

14 september 2016, 17:16

Virgil van Dijk speelt donderdagavond (vanaf 21.05 uur) met Southampton de eerste Europa League-wedstrijd van het seizoen. Sparta Praag komt op bezoek in het St. Mary's Stadium. De Nederlandse centrumverdediger staat te popelen om weer in actie te komen in Europa.

Van Dijk kwam met Celtic drie seizoenen in Europa uit. Alle keren betrof het de Champions League, maar de Schotse club stroomde ook een keer door in de Europa League. Dat vindt Van Dijk ook een mooie competitie. "Ik heb in mijn tweede seizoen bij Celtic ook in de Europa League gespeeld", zegt de verdediger in aanloop naar Sparta Praag-thuis. "Ik vind het een geweldige competitie om in te spelen."

"Het is fantastisch dat ik met Southampton weer de kans krijg om Europees voetbal te spelen", aldus Van Dijk. "Het is een beloning voor onze prestaties in het vorige seizoen. We moeten ervan genieten, maar we moeten niet vergeten dat het ook een mooie kans is om iets moois neer te zetten en door te gaan naar de volgende ronde", besluit de Oranje-international.

Naast Sparta Praag zit Southampton ook met Internazionale en Hapoel Beer Sheva in de EL-poule.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen