"Slecht voor de competitie dat Jong PSV bovenaan staat"

12 september 2016, 16:44

Marinus Dijkhuizen begrijpt de frustratie van de supporters in de Jupiler League over het meedoen van enkele beloftenteams. De trainer van NAC Breda hoorde zijn fans Jong PSV vrijdagavond veelal uitfluiten. NAC hield slechts een punt over aan het competitieduel.

Voornamelijk de aanwezigheid van Siem de Jong kon de aanhang van NAC niet bekoren. "Dat is omdat de fans het als competitievervalsing zien dat zo'n gerenommeerde speler mag meedoen. Ik maak me er niet druk om, we hebben voor dit format gekozen. Het is wel slecht voor de competitie dat Jong PSV bovenaan staat, want ze mogen niet promoveren", vertelt Dijkhuizen aan FOX Sports.

NAC Breda ontsnapte uiteindelijk aan een nederlaag tegen Jong PSV. Vlak voor tijd mocht aanvaller Cyril Dessers een strafschop nemen. Hij had de rebound nodig om tot een doelpunt te komen. De jonge Belg mag voorlopig geen strafschoppen meer nemen van Dijkhuizen. Desondanks is de coach positief over hem. "Er valt wat aan te schaven, maar het is een jongen met veel potentie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen