Luis Enrique: "Cillessen is een zeer goede keeper"

12 september 2016, 15:35

Jasper Cillessen kreeg in zijn debuutwedstrijd voor FC Barcelona, het dramatische 1-2 verlies in eigen huis tegen promovendus Alavés, twee doelpunten om de oren. Coach Luis Enrique neemt de Nederlandse doelman echter in bescherming, in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Celtic (thuis) van komende dinsdag.

"Hij is een zeer goede keeper. Hij had wat pech bij de twee goals van Alavés, maar hij is in orde", sprak Luis Enrique over Cillessen op de persconferentie. "Het is niet makkelijk om de doelman van Barcelona te zijn. Je krijgt niet veel schoten te verwerken en moet er staan op de belangrijke momenten."

Marc-André ter Stegen, de concurrent van Cillessen bij FC Barcelona, werd de afgelopen dagen gehinderd door een hamstringblessure. De Duitser kan echter mogelijk weer in actie komen tegen Celtic. "Hij heeft weer voluit getraind, waardoor het er wel goed uitziet, maar we zullen zien of hij zal keepen", aldus Luis Enrique, die dus nog niet wilde zeggen wie tegen Celtic onder de lat zal staan bij Barça.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen