Valencia verslikt zich in Real Betis, eerste overwinning Bilbao

11 september 2016, 22:22

Ook na drie speelronden wacht Valencia nog op de eerste overwinning in de Spaanse competitie. Zondagavond verloor het voor eigen publiek met 2-3 van Real Betis. De bezoekers maakten het winnende doelpunt in de laatste minuut.

Betis ging verrassend aan de leiding door doelpunten van Rubén Castro en Joaquín. Aan de kant van de gasten uit Sevilla maakte voormalig FC Twente-speler Felipe Gutierrez al na twintig minuten zijn opwachting. De middenvelder zag Valencia in de slotfase terugkomen van de achterstand, terwijl Valencia-speler Enzo Perez op dat moment met rood van het veld was gestuurd.

Rodrigo scoorde een kwartier voor tijd het aansluitingsdoelpunt. Een paar minuten later leek een stunt compleet met de gelijkmaker van Ezequiel Garay. De vreugde op de tribunes bleek echter misplaats. Een doelpunt in de laatste minuut van Castro betekende een derde nederlaag op rij voor Valencia.

Het is Athletic Bilbao wel gelukt om zondag de eerste zege van het seizoen te boeken. De formatie ging op bezoek bij Deportivo La Coruña en had voldoende aan een treffer van Raúl García. Daardoor is het naar de veertiende plek op de ranglijst geklommen.

Overige uitslagen

Sporting Gijon – Leganes 2-1

Granada – Eibar 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen