Guardiola is tevreden over team en lovend over Bravo

10 september 2016, 17:05

Als trainer van Manchester City heeft Pep Guardiola na vier competitiewedstrijden de maximale score van twaalf punten behaald. De moeilijkste horde nam de ploeg zaterdagmiddag, door bij rivaal Manchester United met 1-2 te winnen. Na afloop toonde Guardiola zich een blije trainer.

"Onze eerste helft was erg goed", vertelt de Spaanse coach op de clubwebsite. "Helaas kregen we in de slotfase van die helft een geweldige goal van Zlatan Ibrahimovic tegen. Daardoor werd het een open wedstrijd in de tweede helft. Hoewel Manchester United drukte, hadden wij het in de counter af kunnen maken. Ik vind dat we het goed hebben gedaan. Het is namelijk onmogelijk om hier op Old Trafford een hele wedstrijd te domineren."

Guardiola kon het niet laten om keeper Claudio Bravo een compliment te maken. De sluitpost ging de mist in bij de goal van Ibrahimovic en viel verder op door zijn actieve houding in het meevoetballen. "Claudio heeft één van de beste optredens die ik ooit heb gezien op de mat gelegd. Ik hou van keepers die meevoetballen en actief zijn. Het is aan Claudio te danken dat wij zo goed waren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen