Bel Hassani moet aanklampen: "Elke dag in het krachthonk"

10 september 2016, 11:43

Eén van de nieuwe gezichten in de selectie van AZ is Iliass Bel Hassani. De technische middenvelder kwam in de slotfase van de transferwindow over van Heracles Almelo en heeft voorlopig moeite om fysiek aan te haken.

?Bel Hassani stelt dat hij fysiek behoorlijk aan de bak moet in Alkmaar. "Als ik over een paar maanden in de spiegel kijk, zie ik waarschijnlijk een andere Iliass dan nu", lacht hij in De Telegraaf. "Als ik naar m'n ploeggenoten kijk, hebben zij allemaal sterke armen, benen en een enorme borstkas. We zitten hier bijna elke dag met z'n allen in het krachthonk en ook de veldtrainingen zijn behoorlijk zwaar. Ik ben er heel blij mee, want dat maakt me alleen maar fitter."

De spelmaker begint dit weekend overigens niet in de basis tegen Willem II, omdat trainer John van den Brom hem rustig wil brengen. "Het lijkt me prima om eerst lekker te wennen aan alles wat er bij zo'n wedstrijd komt kijken. Uiteraard hoop ik wel op speelminuten, zodat ik meteen aan het thuispubliek kan laten zien wie ik ben en wat ik kan. Ik hoef niet per se direct de winnende te maken. Ik teken ook voor de 3-0 of een assist."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen