NAC speelt gelijk tegen Jong PSV: "Slecht aan de bal"

10 september 2016, 09:33

De wedstrijd tussen NAC Breda en Jong PSV van vrijdagavond kon gerust een topaffiche worden genoemd in de Jupiler League. NAC had bij een zege over de koploper heen kunnen wippen op de ranglijst, maar de ploeg van Marinus Dijkhuizen kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De coach is ontevreden over het spel van zijn team.

"We hadden voor de wedstrijd twee dingen afgesproken: fel druk zetten en lef aan de bal. Dat deden we allebei niet. Het kwam er niet uit en we waren heel slecht aan de bal. Deze week hebben we getraind aan de opbouw van achteruit, snel de beslissende pass willen geven. Dat deden we slecht", zegt Dijkhuizen op de clubsite.

Door een doelpunt van Siem de Jong stond NAC bij rust met 0-1 achter. "De tweede helft was beter, we zetten hoog druk. Dat was een NAC dat we willen zien. In de eindfase verloren we soms de bal, maar dan is het makkelijker om druk te zetten. We hebben helaas moeite met scoren, dus dan ga je aanvallend wisselen. Één op één achterin en dan kan het zomaar 0-2 worden. We zijn met passie blijven spelen en hebben druk gezet. Dan krijgen we een gelukkige pingel in de laatste minuut. Uiteindelijk is het een verdiend punt. We hebben moraal getoond. Met deze tweede helft kunnen we verder", sluit de trainer positief af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen