Erkin sneert naar De Boer: "Misschien omdat ik Turks ben"

8 september 2016, 14:21

Caner Erkin werd deze zomer door Roberto Mancini naar Internazionale gehaald, maar zag deze trainer al snel vertrekken. Van diens opvolger Frank de Boer hoorde de Turkse vleugelverdediger meteen dat hij geen perspectief zou hebben in het Stadio Giuseppe Meazza. Dat zorgde ervoor dat de Erkin besloot om na een maand al te vertrekken naar Besiktas.

Erkin heeft een slecht gevoel overgehouden aan de gang van zaken en De Boer. "Hij was bevooroordeeld", zegt de linksachter tegen Cumhuriyet. "Hij hield me een paar dagen buiten de training en gaf geen goede verklaring voor zijn keuzes. Ik moest wel concluderen dat hij het niet op mij had. Misschien komt dat omdat ik een Turkse speler ben, ik weet het niet. Het was in ieder geval niet leuk. Gelukkig ben ik nu blij dat ik bij Besiktas speel."

De Turkse international stelt dat sportief directeur en voorzitter Erick Thohir van Inter een beetje mat reageerden. "Zij snapten de reden van de coach zijn houding niet. Ik was bovendien pas net bij de club. Uiteindelijk spraken we over mijn transfer, maar ze verder maar weinig tegen mij. Alleen dat het de keuze van de trainer was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen