Antonia terug naar Go Ahead: "Maakte bepaalde emoties los"

Antonia terug naar Go Ahead: "Maakte bepaalde emoties los"

6 september 2016 – Jarchinio Antonia keert terug naar Go Ahead Eagles. De vleugelaanvaller liet op de laatste dag van de transfermarkt zijn contract ontbinden bij FC Groningen. Daardoor had Antonia de vrijheid om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe club."Het was nog maar net bekend dat ik weg ging bij FC Groningen, of ik kreeg tientallen berichten van Go Ahead Eagles-fans. Toen wist ik eens te meer: als ik in Nederland blijf, is er maar één club voor mij", vertelt de aanvaller op de officiële website van de Deventenaren. Antonia zet zijn handtekening onder een contract voor een seizoen.

"Ik kom terug als een volwassenere speler", vervolgt de 25-jarige Antonia. "Bij FC Groningen heb ik veel ervaring opgedaan: ik heb Europees gespeeld en heb met de KNVB Beker een mooie prijs mogen winnen. Maar ik heb ook moeilijkere periodes gekend. Niet voor niets heb ik besloten Groningen te verlaten."

"Het feit dat ik zoveel berichten kreeg maakte bepaalde emoties in me los. Mooi dat ik zo gewaardeerd word, nog steeds. Die waardering maakte voor mij de keuze eenvoudig. Ik vertelde mijn moeder net dat ik terugkeer bij Go Ahead Eagles. Ze stond bijna te springen van geluk. Iedereen voelt zich thuis bij de club."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 26 februari 2020

  2. dinsdag 25 februari 2020