Kuiper maakt op amateurbasis overstap naar FC Eindhoven

6 september 2016, 17:20

Nicky Kuiper gaat dit seizoen op amateurbasis aan de slag voor FC Eindhoven. De linksback mocht van Willem II deze zomer vertrekken. De voormalig speler van Vitesse en FC Twente trainde een groot deel van de voorbereiding mee met de Jupiler League-club.

Kuiper (27) doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en maakte in Arnhem zijn debuut als betaald voetballer. Zijn goede spel leverde hem destijds een transfer naar FC Twente op. Met die club kroonde Kuiper zich tot kampioen van Nederland, maar kreeg hij ook veelvuldig te maken met blessureleed. In 2013 vertrok de vleugelverdediger op huurbasis naar Panathinaikos.

Het afgelopen seizoen maakte Willem II gebruik van de diensten van Kuiper. "We zijn erg blij dat Nicky Kuiper bij ons aansluit", aldus technisch manager Harm van Veldhoven op de website van FC Eindhoven. "Hij zal voor extra concurrentie gaan zorgen in de achterste linie. Bij ons krijgt hij het ideale platform om, na zijn blessureleed, weer volledig terug op zijn oude niveau te komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen