Pelle: "Niet bang mijn verantwoordelijkheden te nemen"

Pelle: "Niet bang mijn verantwoordelijkheden te nemen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 september 2016 – Graziano Pelle diende de criticasters in Italië maandagavond op het veld van repliek. De spits zorgde deze zomer voor verbazing met zijn transfer van Southampton naar het Chinese Shandong Luneng. Desondanks liet hij zien nog altijd van grote waarde te zijn voor het nationale elftal.

Tegen Israël maakte de oud-speler van AZ Alkmaar en Feyenoord het openingsdoelpunt en gaf hij de assist bij de 1-3 van invaller Ciro Immobile. Het was voor Pelle een prettig gevoel na zijn bekritiseerde strafschop op het EK in Duitsland. "Ik heb veel tegenslagen gehad, maar mijn kwaliteit is dat ik altijd positief blijf", vertelt de afmaker aan RAI.

"Ik ben een volhouder, die het altijd beter wil doen. Lelijke momenten gebeuren in het voetbal, maar daar eindigt het niet. Ik denk dat ik meer kan betekenen voor Italië en blijf mijn best doen. Als ik weer een penalty moet nemen, doe ik het gewoon. Veel spelers zijn beter dan ik vanaf de stip, maar ik ben niet bang om weer mijn verantwoordelijkheden te nemen."

Reacties

gerelateerd