Verratti is eindelijk terug: "Nu meer speeltijd nodig"

Verratti is eindelijk terug: "Nu meer speeltijd nodig"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 september 2016 – Het einde van een vervelende periode is in het zicht voor Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain, die wegens een hardnekkige liesblessure onder meer een streep moest zetten door het EK in Frankrijk, hoopt met speeltijd weer in het ritme te komen.

Verratti kwam tijdens de wedstrijd tegen AS Monaco (3-1 verlies) voor het eerst sinds 20 februari weer eens in actie. De middenvelder is momenteel bij de Italiaanse selectie, waar hij een klein half uurtje in actie kwam tegen Frankrijk (1-3 verlies). De spelmaker stelt dat hij meer speeltijd nodig heeft om de smaak weer te pakken te krijgen.

"Ik ben blij dat ik weer terug ben. Ik ben weer honderd procent fit", aldus Verratti, die hoop dat hij komende maandag in actie komt in de WK-kwalificatiewedstrijd van Italië tegen Israël. "Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan een mooi resultaat. Het is een belangrijke wedstrijd. Mijn laatste basisplaats dateert alweer van zes maanden geleden. Ik heb sindsdien veel getraind, maar ik moet weer meer aan spelen toekomen", aldus Verratti, die in Italië wordt beschouwd als de opvolger van de veelgeprezen Andrea Pirlo.

gerelateerd