Lof voor Donnarumma: "Hij is aangeraakt door God"

Lof voor Donnarumma: "Hij is aangeraakt door God"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 september 2016 – Op zeventienjarige leeftijd maakte doelman Gianluigi Donnarumma donderdagavond zijn debuut in de Italiaanse ploeg. De keeper van AC Milan verving de 38-jarige Gianluigi Buffon in de pauze tegen Frankrijk, waardoor er een ware wisseling van de wacht leek plaats te vinden in het doel van Italië. Paolo Di Canio, voormalig profvoetballer, is lovend over toptalent Donnarumma.

"Een keeper als Gianluigi Donnarumma wordt eens in de vijftig jaar geboren", jubelt de momenteel werkloze voetbaltrainer. "Hij is aangeraakt door God en heeft geweldige kwaliteiten. Als hij zo doorgaat, wordt hij de natuurlijke opvolger van Buffon in de Italiaanse nationale ploeg. Met Donnarumma heeft AC Milan goud in handen."

In de oefenwedstrijd tegen Frankrijk moest de jonge doelman één tegentreffer incasseren, terwijl Buffon in de eerste helft twee doelpunten om zijn oren kreeg. Italië verloor de oefenwedstrijd met 1-3 en komt maandag in de WK-kwalificatie in actie tegen Israël.

Reacties

gerelateerd