Gudelj tevreden over spel en plaats in Servische selectie

2 september 2016, 11:40

Nemanja Gudelj baalt nog steeds van het mislopen van een ticket voor de groepsfase van de Champions League met Ajax, maar voelt zich dankzij de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles wel beter.

"Met Ajax hebben we helaas een mindere seizoensstart achter de rug", zegt Gudelj op de website van Ajax. "We zijn stroef begonnen. De uitschakeling in de Champions League was een grote teleurstelling en vooral ook de manier waarop. Heel zuur. Ook in de competitie hebben we in de ArenA een aantal teleurstellende resultaten geboekt. Gelukkig hebben we ons in Deventer goed weten te herstellen. De opluchting was groot. Nu kunnen we positief vooruitkijken op de drukke periode die ons te wachten staat", aldus Gudelj, die tegen de Eagles trefzeker was met een fraaie vrije trap.

Gudelj is ook wel tevreden over zijn eigen inbreng. "Persoonlijk zit ik redelijk in mijn vel. Qua voetbal loopt het aardig. Ik heb aan het begin een aantal goede wedstrijden kunnen spelen en ook zondag bij Go Ahead-uit liep het lekker. Vanzelfsprekend was ik ook blij met mijn eerste goal van het seizoen. Daarnaast ben ik ook weer geselecteerd voor het Servische nationale team, dus dat zijn positieve dingen", stelt de Serviër. "Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste interland speelde. Omdat ik het niet eens was met mijn rol onder de vorige bondscoach had ik besloten me tijdelijk niet beschikbaar te stellen. Gelukkig is er nu een nieuwe bondscoach, iemand bij wie ik wel vertrouwen voel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen