Maher naar Turkije: "Krijg kans als echte nummer 10"

1 september 2016, 14:14

Adam Maher speelde bij PSV niet echt een rol van betekenis meer, maar was voor de laatste dag van de transfermarkt nog altijd speler van de Eindhovense club. Toch heeft de 23-jarige middenvelder een nieuwe club gevonden. Hij wordt verhuurd aan Osmanlispor, vorig seizoen de nummer vijf van de Turkse Süper Lig en dit jaar deelnemer aan de Europa League.

Maher nam vandaag (donderdag) afscheid van de staf en spelers van PSV en het Eindhovens Dagblad sprak hem aan. "Ik wilde iedereen bij de club nog even netjes gedag zeggen en vind ook dat dat erbij hoort", stelde Maher. "De afgelopen dagen heb ik de tijd gekregen om mijn transfer te laten plaatsvinden en ik ben blij met mijn nieuwe club. Van de trainer krijg ik een kans in een elftal waarin ik als een echte nummer 10 kan fungeren", aldus de aanvallende middenvelder.

Maher moest de afgelopen tijd veel geduld hebben. "Het is mooi dat zich op het laatste moment nog meerdere clubs hebben gemeld, maar iedereen wist vanaf mei dat ik in de markt was", zegt de oud-speler van AZ. "Daarom heb ik op de laatste transferdag ook niet meer besloten om nog van mening te veranderen. Ik ben tevreden en heb een goede indruk gekregen van de nieuwe club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen