De Jong arriveert in Istanbul om transfer te bezegelen

31 augustus 2016, 09:04

Het lag al in de lijn der verwachting dat Nigel de Jong naar Galatasaray zou verkassen en deze transfer wordt momenteel afgerond. Bruce Arena, de manager van Los Angeles Galaxy, heeft bevestigd dat de 31-jarige middenvelder in Istanbul is om zijn overstap naar Galatasaray te bezegelen.

De Jong werd al een tijdje in verband gebracht met Galatasaray en gaat nu daadwerkelijk naar de Turkse topclub transfereren. Dat houdt in dat zijn Amerikaanse avontuur beperkt blijft tot achttien optredens voor LA Galaxy. In Istanbul gaat hij samenwerken met Wesley Sneijder, Ryan Donk en coach Jan Olde Riekerink.

LA Galaxy-coach Arena betreurt het waarschijnlijke vertrek van De Jong. "Nigel heeft onze goedkeuring om een nieuwe kans te grijpen. Wij hebben veel respect voor hem. Hij was een geweldige toevoeging voor ons team. Hij is een fantastische teamspeler en professional. Een zeer goede en belangrijke speler. We hebben geen andere speler als Nigel de Jong, maar wel spelers die in zijn positie kunnen spelen."

De Jong is 81-voudig international, maar is al een tijdje niet meer opgeroepen voor Oranje. Mogelijk raakt hij door zijn transfer naar Galatasaray weer sneller in beeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen