Maher staat voor uitleenbeurt in Turkse hoofdstad

Maher staat voor uitleenbeurt in Turkse hoofdstad

31 augustus 2016 – Het moet raar lopen, wil Adam Maher komend seizoen niet het tenue van Osmanlispor dragen. De aanvallende middenvelder wordt vandaag (woensdag) medisch gekeurd bij de Turkse club, waar hij de laatsten plooien van een huurovereenkomst gaat afronden. Dat meldt De Telegraaf.Maher is bij PSV nooit uitgegroeid tot een onomstreden basisspeler en werd daarom al meerdere malen in verband gebracht met een (tijdelijk) vertrek uit Eindhoven. Deze lijkt er nu dus te komen. Samen met zaakwaarnemer Sigi Lens is de middenvelder volgens de bovengenoemde krant dinsdag al in Ankara gearriveerd om zijn uitleenbeurt in kannen en kruiken te steken. AS Roma en Swansea City klopten ook aan bij Maher, maar de speler heeft zelf voor de Turkse club gekozen.

Osmanlispor mocht als nummer vijf van het vorige Süper Lig-seizoen opdraven in de voorrondes van de Europa League en wist door te stomen naar de poulefase. Daarin treft de Turkse club FC Zürich, Villarreal en Steaua Boekarest. Osmanlispor ging voor 2013 door het leven als Ankaraspor.

Drie jaar geleden werd Maher nog voor 8 miljoen euro overgenomen van AZ. Mede door de komst van Siem de Jong en Bart Ramselaar werd het uitzicht op speeltijd voor hem steeds troebeler.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 januari 2020

  2. donderdag 23 januari 2020