Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mustafi: "Voor mij is Arsenal een gigantische club"

Mustafi: "Voor mij is Arsenal een gigantische club"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 augustus 2016 – Shkodran Mustafi maakt komende week de langverwachte transfer van Valencia naar Arsenal. De centrale verdediger werd al enige tijd in verband gebracht met de Londenaren. Coach Arsène Wenger bevestigde zaterdag na de 3-1 zege op Watford de komst van de Duitser.

"Voor mij is Arsenal een gigantische club met een grote historie. De club speelt altijd op hoog niveau en is steeds actief in de Champions League. Het belangrijkste voor mij is dat ik een stap vooruit heb gezet in mijn loopbaan. Het is voor mij ook belangrijk een trainer te hebben die er al meerdere jaren zit en alles tot in de puntjes regelt", vertelt de mandekker aan Sky Sports.

Mustafi had contact met landgenoot Mesut Özil over Arsenal. "Hij heeft me alles verteld. Hoe de club is, hoe alles in elkaar zit en dat soort zaken. Hij vertelde alleen maar positieve dingen en ik was snel overtuigd dat ik het een fijne club zou vinden. Het is geen typische Engelse club die Engels voetbal speelt, maar juist het spel dat ik graag speel."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd