De Boer blijft wachten op eerste competitiezege met Inter

28 augustus 2016, 20:10

Ook in de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen is het Internazionale niet gelukt een overwinning te boeken. Voor eigen publiek moest het elftal van hoofdtrainer Frank de Boer genoegen nemen met een punt tegen Palermo: 1-1.

Na de nederlaag tegen Chievo (2-0) ontstond er al kritiek aan het adres van De Boer, die daardoor veel behoefte had aan drie punten. Een thuiswedstrijd oogde als het ideale moment daarvoor, maar het liep anders dan gepland. Inter was de bovenliggende partij in Milaan. Toch slaagde het er nauwelijks in tot echt grote kansen te komen.

Palermo nam in de tweede helft zelfs brutaal de leiding. Andrea Rispoli was vlak na rust trefzeker voor de bezoekers, die nog nooit een uitduel met Inter hebben gewonnen. De Boer zag Mauro Icardi de gelijkmaker produceren, maar een overwinning zat er niet in voor Inter. Na twee duels staat de club van de Nederlandse coach op een punt in de Serie A.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!