Zidane: "James Rodríguez blijft bij Real Madrid"

28 augustus 2016, 11:18

Real Madrid betaalde in de zomer van 2014 80 miljoen euro aan AS Monaco om James Rodríguez over te nemen, maar de Colombiaanse spelmaker is onder Zinedine Zidane niet verzekerd van een basisplaats. De Franse coach laat echter weten dat James deze zomer gewoon in het Estadio Santiago Bernabeu blijft, ondanks geruchten over een vertrek.

James was zaterdag invaller bij Real Madrid in het thuisduel met Celta de Vigo (2-1 winst). Zidane toonde zich na afloop tevreden over het spel van de Zuid-Amerikaan. "Ik heb gezien dat James goed heeft gespeeld. Hij was betrokken bij de wedstrijd en ja: hij blijft bij ons", aldus Zidane.

Zidane is content met de zege op Celta. "Mij zal bij blijven hoe we er tot het einde in hebben geloofd en uiteindelijk toch hebben gewonnen." Toni Kroos maakte pas tien minuten voor tijd het verschil namens Real. "De invallers hebben iets toegevoegd aan het elftal. Al met al speelden we een redelijk wedstrijd. Celta speelde het goed. Je kan niet altijd gemakkelijk winnen. Hoe we tot het einde hebben geknokt, is hetgeen ik onthoud."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen