Balotelli wil naar Palermo, Aquilani terug in Serie A

27 augustus 2016, 11:27

Het kan zomaar eens zo zijn dat een van de meest flamboyante voorzitter in het in het internationale voetbal verbonden wordt aan een van de meest excentrieke spelers. Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini heeft namelijk aangegeven dat Mario Balotelli graag naar de Siciliaanse club zou komen.

Het is geen geheim dat Balotelli mag vertrekken bij Liverpool en daardoor werd de Italiaanse spits al gelinkt aan een handvol clubs, waaronder OGC Nice, Chievo, Verona, Sassuolo en Bologna. Van een transfer kwam het echter nog niet, waardoor Balotelli nog steeds beschikbaar is. "Ik heb zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gebeld en hij gaf de telefoon door aan Balotelli. Hij zei meteen dat hij graag naar Palermo wil komen", aldus Zamparini tegen Corriere dello Sport. "Ik heb wel duidelijk gemaakt dat wij niet te veel salaris kunnen betalen. Maar het is een mooie kans voor hem."

Aquilani naar Pescara

Ondertussen is Alberto Aquilani in ieder geval al teruggekeerd in de Serie A. De technicus is van Sporting Clube de Portugal overgestapt naar promovendus Pescara. Sporting behoudt wel 30 procent van de rechten over de middenvelder, die in het verleden onder meer voor AS Roma, Fiorentina, Liverpool, Juventus en AC Milan speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen