Barça wil Alcácer, Milan gaat Kroaat van Chelsea huren

27 augustus 2016, 10:38

FC Barcelona steekt niet onder stoelen of banken dat het geïnteresseerd is in de diensten van Paco Alcácer. Achter de schermen werkt de Catalaanse topclub hard aan de komst van de aanvaller van Valencia. De Spaanse international is deze zomer nog de enige gegadigde om naar Barça te komen.

Technisch directeur Robert Fernández van Barça heeft de belangstelling in Alcácer bevestigd. "Hij is een speler waarin we geïnteresseerd is. We werken aan zijn komst. We halen Alcácer, of niemand", aldus Fernández over de 22-jarige aanvaller. "Er zijn gesprekken gaande, maar we moeten geduldig zijn. We hebben tot de 31ste van de maand, we zullen zien of het ons lukt om hem te halen."

Milan leent middenvelder van Chelsea

Ondertussen is Mario Pasalic in Milaan. De 2-voudig international van Kroatië is daar reeds medisch gekeurd door AC Milan, waar hij zaterdag zijn handtekening zet onder een huurcontract. De aanvallende middenvelder wordt voor één seizoen geleend van Chelsea. Zonder optie tot koop, maar Milan heeft wel het eerste recht om Pasalic opnieuw te verwelkomen, als hij volgende zomer weer weg mag.

De medische keuring van Pasalic duurde twee dagen, wegens rugklachten. De 21-jarige offensieve middenvelder speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij AS Monaco en was in het verleden ook verbonden aan Elche CF.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen