CL-debacle dreunt na: "Tot diep in nacht nagepraat"

27 augustus 2016, 09:36

De hardhandige uitschakeling in de Champions League is op meerdere vlakken een vieze tegenvaller voor Ajax. Edwin van der Sar, de directeur van de Amsterdammers, stelt dat het 4-1 verlies bij FC Rostov keihard nadreunt in de ArenA.

"De uitschakeling voor de Champions League is keihard aangekomen", zegt Van der Sar in een column in Telesport. De oud-goalie is geschrokken. "De spelers van Rostov waren agressiever en feller. Het gevoel bekroop mij dat niet bij iedereen in het veld doordrong wat er voor de club Ajax en voor Nederland op het spel stond. Na de eerdere faalbeurt bij De Graafschap op de slotdag van de competitie is dat een pijnlijke constatering."

Van der Sar gaat met Ajax op zoek naar positieve energie. "Met z'n allen moeten we daar nu uit zien te komen. Ik weet dat er in Rostov na de wedstrijd tot diep in de nacht heel lang is nagepraat door de staf en de spelers. Het is ook nodig dat er harde noten worden gekraakt. Morgen is bij Go Ahead Eagles meteen de eerste mogelijkheid om dingen recht te gaan zetten", besluit de voormalig doelman van Oranje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen