PSV zit in City-wachtkamer voor talent Zinchenko

26 augustus 2016, 07:59

PSV hoopt dat het van Manchester City de zegen zal krijgen om Oleksandr Zinchenko voor de rest van het seizoen te huren. De regerend kampioen van Nederland hoopt het Oekraïense talent zo snel mogelijk aan de gelederen te kunnen toevoegen en er wordt nog voor het weekend duidelijkheid verwacht.

"Wij kennen de voorwaarden waaronder we hem kunnen huren. Als Manchester City ermee instemt, kan het snel gaan. We wachten nu op het jawoord van Manchester City", laat technisch manager Marcel Brands optekenen in De Telegraaf. De eventuele komst van de 19-jarige Zinchenko zou overigens los staan van het mogelijke vertrek van Florian Jozefzoon, die opties heeft in Duitsland en België.

Brands heeft een hoge pet op van Zinchenko en hoopt dat PSV de huurovereenkomst rond de Oekraïner snel kan bezegelen. "Zinchenko is een speler met veel kwaliteit, hij is pas 19 jaar en was al met zijn land op het EK deze zomer. We volgen hem al lang, maar het was voor ons niet haalbaar om hem te kopen. Manchester City heeft een groot bedrag voor hem betaald. Zinchenko is interessant voor ons, omdat hij op beide flanken kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen