Van Eijden wil doorpakken: "Overwinteren in Europa"

26 augustus 2016, 08:59

Snel vergeten en door naar de groepsfase van de Europa League. Dat was de gedachte van Rens van Eijden na de bloedeloze 0-0 tegen Vojvodina in het AFAS Stadion. De verdediger van AZ beseft dat het spel tegen de Servische tegenstander te wensen overliet, maar benadrukt dat de missie geslaagd is.

In een verzengende hitte kreeg AZ haar motor niet aan de praat tegen het stugge Vojvodina, maar dankzij een 0-3 uitzege kwamen de Alkmaarders nooit in de problemen. "We kunnen tevreden zijn dat we ons voor de groepsfase hebben gekwalificeerd", aldus Van Eijden op de clubwebsite. "Over het spel kunnen we niet tevreden zijn: dat was niet goed. Na de goede uitgangspositie van vorige week, hoefden we dit keer ook niet volle bak ervoor te gaan. We hebben een beetje op de handrem gespeeld."

AZ zit vrijdagmiddag bij de loting voor de poulefase in Monaco in pot 2. "Waar ik op hoop bij de loting? Wie het ook zijn, we zullen onze borst nat maken en laten zien dat we beter kunnen voetballen dan dit keer. Overwinteren in Europa wordt onze volgende doelstelling", stelt Van Eijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen