West Ham verliest weer van Roemenen, Letschert door

25 augustus 2016, 22:47

West Ham United is voor het tweede seizoen op rij tegen Astra Giurgiu onderuit gegaan in de voorronde van de Europa League. De Engelse club verloor donderdag voor eigen publiek de return tegen de Roemeense club in de laatste ronde van het kwalificatietraject met 0-1 en is daardoor klaar in Europa.

West Ham United had zichzelf vorige week nochtans een prima uitgangspositie verschaft voor de return, door in Roemenië met 1-1 gelijk te spelen. Voor eigen publiek ging het donderdag echter mis. Door een goal van Filipe Teixeira op slag van rust verloor de ploeg van Slaven Bilic met 0-1. Vorig seizoen was Astra Giurgiu in de derde voorronde van de Europa League te sterk voor West Ham, waarna een ronde later werd verloren van AZ.

Met Timo Letschert als invaller bereikte Sassuolo wel de poulefase van de Europa League. De Italianen kwalificeerden zich met een 1-1 gelijkspel bij Rode Ster Belgrado, na vorige week thuis met 3-0 te hebben gewonnen. Letschert, deze zomer overgenomen van FC Utrecht, mocht in de 72ste minuut invallen bij Sassuolo. De eindstand was toen al bepaald. Domenico Berardi bracht Sassuolo in de 28ste minuut op 0-1, Aleksandar Katai maakte in de 54ste minuut gelijk voor Rode Ster.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen