Invaller Van der Vaart uitgeschakeld met Midtjylland

25 augustus 2016, 22:02

Rafael van der Vaart heeft een vervelend debuut bij FC Midtjylland achter de rug. Met de Nederlandse middenvelder als invaller ging de Deense ploeg donderdag in Turkije in de return tegen Osmanlispor FK in de laatste voorronde van de Europa League met 2-0 onderuit. FC Midtjylland verloor vorige week op eigen veld al met 0-1 en is dus uitgeschakeld in Europees verband.

Van der Vaart maakte ruim twee weken geleden van Real Betis de overstap naar FC Midtjylland, maar moest vanwege zijn conditie nog even wachten op zijn debuut. Tegen Osmanlispor kwam de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Hamburger SV in de 72ste minuut als invaller binnen de lijnen. Osmanlispor leidde op dat moment al met 2-0, door twee goals van Tiago Pinto, en Van der Vaart kon zijn ploeg niet aan een Houdini-act helpen.

Anderlecht, met Bram Nuytinck in de basis, bereikte wel de poulefase van de Europa League. De Belgen wonnen de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag. De uitwedstrijd werd vorige week met dezelfde cijfers gewonnen. Bij Slavia Praag stond Gino van Kessel in de basis, Mick van Buuren viel in.

Racing Genk en KAA Gent zorgden voor nog meer Belgisch succes met het bereiken van de poulefase. Met Marco Bizot en Sandy Walsh in de basis won Genk voor eigen publiek de return tegen Lokomotiva Zagreb met 2-0, na een 2-2 gelijkspel in Kroatië vorige week. Gent zegevierde in Macedonië met 0-4 over Skendija 79. De voormalig Belgisch kampioen had op eigen terrein al met 2-1 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen