Koeman heeft geen interesse in Hart, die op vertrek rekent

25 augustus 2016, 17:10

Er deden deze maand in Engeland geruchten de ronde dat manager Ronald Koeman keeper Joe Hart naar Everton wil halen. De 29-jarige sluitpost is bij Manchester City uit de gratie geraakt; de Engelse topclub haalde donderdag in de persoon van Claudio Bravo een nieuwe eerste doelman binnen.

"Iedereen zal kunnen zien hoe de selectie van Everton eruit ziet als volgende week de transfermarkt sluit", aldus Koeman in gesprek met de BBC. "Iedereen probeert zijn selectie te versterken, maar ik ben geen manager die reageert op geruchten. Maar ik heb geen interesse in Joe Hart."

Hart speelde dit seizoen nog geen minuut in de Premier League, maar mocht woensdag wel keepen in de return tegen Steaua Boekarest in de laatste voorronde van de Champions League. De Engels international lijkt al rekening te houden met een vertrek bij Manchester City, afgaande op deze Instagram-post. "Ik heb veel speciale avonden in het voetbal gehad, maar het gevoel en de emoties van vanavond (woensdag, red.) zijn niet voor te stellen. Ik kan niet benadrukken hoe trots en dankbaar ik ben. Wat gebeurt, gebeurt. Maar weet dat wat er ook gaat gebeuren, dit nooit vergeten zal worden. Bedankt", aldus Hart, die afsluit met de hashtag #onceablue.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen