Twente huurt opnieuw speler van Manchester City

25 augustus 2016, 15:28

FC Twente is er opnieuw in geslaagd om een speler van Manchester City op huurbasis te verwelkomen. In navolging van Enes Ünal, die afgelopen zondag een hattrick maakte tegen FC Groningen (3-4 winst), komt ook Bersant Celina de gelederen van de Tukkers versterken. De 19-jarige aanvallende middenvelder heeft de Kosovaarse nationaliteit en wordt voor de rest van het seizoen gehuurd.

Celina is geboren in Kosovo, waarvoor hij tot dusver één interland speelde, maar is opgegroeid in Noorwegen. Daar kwam hij vanwege zijn voetbaltalent in de jeugdopleiding van Strømsgodset IF terecht. Ook daar vielen zijn prestaties in positieve zin op, waardoor Manchester City hem in 2012 naar Engeland haalde. De offensief ingestelde speler debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht van The Citizens, waarvoor hij in totaal vier wedstrijden speelde.

"Een paar maanden geleden is er voor het eerst contact geweest", zegt Celina op de website van Twente. "Ik was direct enthousiast over een overstap naar FC Twente. Ik kijk er ontzettend naar uit om naar Nederland te komen en mijn teamgenoten, trainer en alle andere mensen van de club te ontmoeten. FC Twente is een grote club in Nederland en ik hoop hier veel te spelen en doelpunten te maken. Ik zou mezelf beschrijven als aanvallende middenvelder die op meerdere posities kan spelen, bijvoorbeeld ook op de vleugel. Ik heb er ontzettend veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen