Ajax niet, maar Boilesen wél in Champions League

25 augustus 2016, 13:37

Na een dramatische periode bij Ajax heeft Nicolai Boilesen eindelijk een nieuwe club gevonden. De Deense linksachter gaat aan de slag in zijn vaderland, bij FC Kopenhagen. Met deze club zal hij wel in de groepsfase van de Champions League uitkomen, iets wat Ajax door een 4-1 nederlaag bij FC Rostov niet gelukt is.

De 24-jarige Boilesen heeft een vierjarig contract getekend bij Kopenhagen. Daarmee komt er een einde aan een duistere periode in zijn carrière. Toen hij in augustus 2015 weigerde om zijn verbintenis bij Ajax te verlengen, kwam hij namelijk niet meer aan bod in de Amsterdam ArenA. De Deen veranderde binnen een mum van tijd van aanvoerder naar een 'persona non grata', die niet eens meer mocht meetrainen met de eerste seelctie.

Ajax nam Boilesen in 2011 over van Brøndby IF. Vijf jaar later keert hij dus terug in zijn vaderland, bij Kopenhagen. De club uit de Deense hoofdstad wist zich woensdag ten koste van APOEL Nicosia te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De loting daarvan vindt vanavond (donderdag) om 18.00 uur plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen