Officieel: ook 'Drinky' verlengt contract bij Leicester City

25 augustus 2016, 09:52

Wat volgens manager Claudio Ranieri onlangs al een kwestie van tijd was, is nu officieel geworden. Danny Drinkwater heeft zijn contract bij Leicester City met vijf seizoenen verlengd. De 26-jarige middenvelder is in de afgelopen vierenhalf jaar uitgegroeid tot een publiekslieveling in het King Power Stadium.

Drinkwater volgt met zijn contractverlenging het voorbeeld van belangrijke spelers als Riyad Mahrez, Jamie Vardy, Kasper Schmeichel, Wes Morgan en Andy King, die stuk voor stuk ook al hun handtekening hebben gezet onder een nieuw contract bij Leicester, dat vorig seizoen op sensationele wijze met de landstitel aan de haal ging in de Premier League. Zijn uitstekende prestaties op het middenveld van The Foxes leidden voor Drinkwater tot zijn debuut bij de Engelse ploeg, waarvoor hij tot dusver drie keer in actie kwam.

Drinkwater is zeer blij met het vertrouwen dat men in Leicester in hem heeft. "Ik hou ervan om voor deze club te spelen. Ik zit hier perfect en wil hier nog lang blijven. Ik ben hier ontzettend gegroeid. Als speler, maar ook als persoon", aldus de middenvelder, die in januari 2012 overkwam van Manchester United. In totaal speelde hij 177 officiële wedstrijden voor Leicester, waar hij in het seizoen 2013/2014 werd verkozen tot speler van het jaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen