Moisander na bekerblamage: "Ik ben geen vuile speler"

Moisander na bekerblamage: "Ik ben geen vuile speler"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 augustus 2016 – Afgelopen zondag ging Werder Bremen, met Niklas Moisander in de gelederen, op bezoek bij Sportfreunde Lotte met 2-1 onderuit in de strijd om de DFB Pokal. De blamage op bezoek bij de Derde Bundesliga-club zit de oud-Ajacied nog niet lekker, zeker gezien zijn eigen rol in de nederlaag.

"Dit is heel teleurstellend voor de hele club en vooral voor ons als spelers", aldus Moisander in gesprek met het Duitse Kicker. "We weten hoe belangrijk de beker is. Verrast waren we niet, we hadden ons goed voorbereid. Maar we hebben de gemaakte plannen niet ten uitvoer gebracht."

Moisander zou zelf een trap hebben uitgedeeld aan een tegenstander. "Ik heb de wedstrijdbeelden nog niet teruggezien, maar ik weet dat ik hem raakte. Op zijn schouder of misschien zelfs op zijn hoofd. Dat was zeker niet mijn bedoeling, ik ging voor de bal. Ik ben absoluut geen vuile speler."

Moisander vormde een centraal verdedigingsduo met Lamine Sané. "Er is nog een hoop werk aan de winkel. Taalkundig is er geen probleem, Lamine spreekt goed Engels. Maar we moeten ons nog verbeteren in het tactische aspect. Ondanks de nederlaag was ik blij om eindelijk weer 90 minuten te spelen."

gerelateerd