Mihajlovic kan lachen om heldenrol 'zijn' Donnarumma

22 augustus 2016, 13:51

Als coach van AC Milan had Sinisa Mihajlovic vorig seizoen het lef om een pas 16-jarige doelman te laten debuteren in het eerste elftal. Gianluigi Donnarumma werd in oktober door de Serviër onder de lat gezet en is nog altijd de eerste keeper van de roemruchte club. Zondagavond groeide hij uit tot held van Milan door in de slotminuut van de wedstrijd tegen Torino (3-2) een strafschop te stoppen.

De heldendaad van Donnarumma zorgde voor gemengde gevoelens bij Mihajlovic, de 'ontdekker' van de keeper. Want hij is inmiddels niet meer coach van Milan, maar van Torino. Toen de talentvolle doelman de penalty stopte, kon Mihajlovic een glimlach niet onderdrukken. "Als ik had geweten dat hij deze penalty zou stoppen, had ik hem nooit laten debuteren", grapte de oud-international na afloop. "Ik had al zo'n gevoel dat de strafschop er niet in zou gaan, daarom moest ik ook lachen. Helaas laat mijn gevoel me niet vaak in de steek."

Ontevreden over hetgeen zijn team liet zien in San Siro was Mihajlovic niet. "We hebben de wedstrijd lang gedomineerd en verdienden het om te winnen, niet om te verliezen. Maar we hebben te veel fouten gemaakt bij de drie tegendoelpunten." Deze goals van Milan werden allemaal gemaakt door Carlos Bacca.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen