Donnarumma zorgt dat hattrick Bacca genoeg is voor Milan

21 augustus 2016, 20:49

Carlos Bacca zal veel vertrouwen hebben overgehouden aan de start van het nieuwe seizoen. De spits van AC Milan schoot zijn werkgever eigenhandig naar een overwinning. Milan is zondag aan de Serie A begonnen met een 3-2 zege op Torino.

Vlak voor rust scoorde Bacca zijn eerste van de wedstrijd. Torino herstelde de schade vrijwel direct na rust met een treffer van Andrea Belotti. Bacca was echter nog niet klaar met zijn scoringsdrift en verschafte AC Milan onder meer met een strafschop een 3-1 voorsprong.

Daniele Baselli bracht de spanning vlak voor tijd terug met de 3-2. Milan leek het helemaal uit handen te geven toen het in blessuretijd een strafschop tegen incasseerde. Doelman Gianluigi Donnarumma kroonde zich tot held door de poging vanaf elf meter te stoppen.

AC Milan staat voorlopig op een tweede plek in de Italiaanse competitie. AS Roma en Juventus kwamen eerder dit weekend al in actie. Roma won zijn partij met 4-0 van Udinese en Juventus boekte een 2-1 overwinning op Fiorentina.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!