ADO heeft Becker eindelijk binnen; Petrovic is blij

21 augustus 2016, 10:32

De transfer van Sheraldo Becker naar ADO Den Haag is zondagochtend eindelijk officieel geworden. De 21-jarige buitenspeler komt over van Ajax en heeft in de residentiestad voor drie seizoenen getekend. Dit tot vreugde van coach Zeljko Petrovic, die er alles aan heeft gedaan om de aanvaller aan te trekken.

"Ik ben zeer onder de indruk van Sheraldo en heb er alles aan gedaan om hem te overtuigen om voor ADO Den Haag te kiezen. Door zijn komst heb ik veel meer mogelijkheden voorin. Zijn snelheid is een wapen en door zijn komst zijn de mogelijkheden van de selectie weer uitgebreid", zegt een blije Petrovic op de clubsite.

Becker, die vorig seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle speelde, treft bij ADO een coach die veel vertrouwen in hem heeft. "De trainer heeft mij overtuigd. Na anderhalf jaar bij Zwolle keerde ik terug in Amsterdam waar ik niet in de plannen voorkwam. Ik was mij ervan bewust dat ik de goede keus moest maken. Na gesprekken met Petrovic wist ik dat ik in Den Haag zou vinden wat ik zocht. En dat er veel vertrouwen in mijn zou zijn. Ik ben blij dat alles rond is en ik hoop snel van grote waarde voor het elftal te zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen