Barça en City eens over Bravo, transfer Cillessen dichterbij

Barça en City eens over Bravo, transfer Cillessen dichterbij

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 augustus 2016 – De transfer van Jasper Cillessen van Ajax naar FC Barcelona is weer een stap dichterbij gekomen. Roberto Fernández, de technisch directeur van de Catalaanse club, meldt zaterdag dat Barça een akkoord met Manchester City heeft bereikt over keeper Claudio Bravo.

Manchester City-manager Pep Guardiola wil Bravo naar de Premier League halen, omdat hij niet tevreden is over Joe Hart. De Spaanse oefenmeester gaf in de eerste wedstrijden van de nieuwe voetbaljaargang al de voorkeur aan Willy Caballero, in voorgaande jaren nog de tweede doelman in het Etihad Stadium.

"We hebben met Manchester City een principeakkoord bereikt over Claudio Bravo. We moeten een nieuwe doelman halen", aldus Barça-directeur Fernández. Dat wordt naar alle waarschijnlijkheid Cillessen. De Oranje-international zou voor vijf seizoenen gaan tekenen in Camp Nou. De clubs moeten nog wel tot overeenstemming komen, maar bij deze onderhandelingen zou het nog slechts om de details gaan. Ajax gaat naar verluidt 14 miljoen euro ontvangen voor Cillessen.

Bravo stond zaterdag nog onder de lat bij Barça in het thuisduel met Real Betis (6-2 winst).

Reacties

gerelateerd