Leicester City en Arsenal houden elkaar in balans

20 augustus 2016, 20:27

Leicester City en Arsenal werden vorig seizoen respectievelijk eerste en tweede in de Premier League, maar wachten deze jaargang na twee speeldagen nog op hun eerste zege. Beide ploegen hielden elkaar zaterdag in het King Power Stadion in Leicester op een 0-0 gelijkspel.

Voor kampioen Leicester, dat vorige week met 2-1 onderuit ging bij Hul City, was de ontmoeting met Arsenal de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen en dus zorgden de supporters voor de aftrap voor een fraaie sfeeractie. De Londense tegenstander leed afgelopen weekend in de eerste speelronde een doelpuntrijke nederlaag tegen Liverpool (3-4).

In het onderlinge duel ging het gelijk op tussen Leicester City en Arsenal. De bezoekers kwamen in de eerste helft goed weg, toen de arbitrage niets zag in een vermeende overtreding op Danny Drinkwater in het strafschopgebied. In het tweede bedrijf was Leicester City aanvankelijk de betere ploeg, wat in de zeventigste minuut tot een grote kans leidde voor Jamie Vardy. Onder druk van Laurent Koscielny schoot de spits echter over. In de slotfase zette Arsenal steeds meer druk naar voren, maar een doelpunt leverde dat niet op. Het bleef daardoor 0-0 in Leicester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen