PSV leent Ritzmaier uit aan promovendus Go Ahead

20 augustus 2016, 14:11

Marcel Ritzmaier gaat op voor zijn derde verhuurperiode tijdens zijn dienstverband bij PSV. De middenvelder wordt door de Eindhovenaren dit seizoen gestald bij Go Ahead Eagles, zo maakt de promovendus op de eigen website bekend. De Oostenrijker kwam eerder op huurbasis al uit voor SC Cambuur en NEC Nijmegen.

"Go Ahead Eagles is een echte volksclub, dat past bij mij", zegt de 23-jarige middenvelder op de website van zijn nieuwe werkgever. "Met Cambuur heb ik in De Adelaarshorst gespeeld en ik was meteen onder de indruk van het fanatisme van het publiek. Mooi stadion ook. Bij Go Ahead Eagles heb ik drie doelen: weer voetballen op het hoogste niveau, mezelf bewijzen en het allerbelangrijkste: met mijn creativiteit het team helpen. Onze doelstelling is duidelijk: handhaven. Daar ga ik uiteraard alles voor geven."

De promovendus denkt dat Ritzmaier wat toevoegt aan het middenveld. "Marcel is nog jong, maar heeft bij Cambuur, NEC, PSV en in de vertegenwoordigende elftallen van Oostenrijk veel ervaring opgedaan", zegt technisch manager Dennis Bekking. "Hij beschikt over een prima eindpass, is creatief en is in staat tussen de linies te spelen. Marcel voegt daarmee het nodige vernuft toe aan de selectie."

Ritzmaier sluit maandag aan bij de selectie van Go Ahead en zal zondag dus niet meespelen tegen Sparta Rotterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen