Dijkhuizen: "NAC is slecht uit eerste test gekomen"

Dijkhuizen: "NAC is slecht uit eerste test gekomen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 augustus 2016 – NAC Breda won de eerste twee wedstrijden in de Jupiler League, maar leed vrijdagavond een gevoelige nederlaag op eigen terrein. De titelkandidaat verloor met 1-2 van MVV Maastricht, tot teleurstelling van trainer Marinus Dijkhuizen. De coach oordeelt dat zijn team gezakt is voor de eerste test van het seizoen.

Door de vele nieuwkomers is NAC nog zoekende in het nieuwe seizoen, ziet de oefenmeester. "We hebben nog geen idee waar we staan. Deze ploeg is aan het settelen", zegt Dijkhuizen tegen BN De Stem. "MVV was de eerste echte test. Daar zijn we slecht uitgekomen. Maar met een nieuw team ga je ook niet zomaar alles winnen."

Met name in de eerste helft tegen MVV speelde NAC ondermaats. "Dit was het slechtste half uur tot nu toe. We speelden heel matig, waren slordig en toonden te weinig kwaliteit aan de bal. MVV had meer druk naar voren toe. Daar hadden wij moeite mee. In de tweede helft startten we goed en kwamen beter in de wedstrijd met de 1-1. Toch is het een avond dat het allemaal net even tegenzit."

NAC heeft snel de kans om de draad weer op te pakken, aangezien de ploeg maandag uit tegen FC Dordrecht speelt.

Reacties

gerelateerd