Van Anholt naar Willem II: "Was toe aan iets nieuws"

17 augustus 2016, 16:04

Zoals verwacht heeft Pele van Anholt zich woensdag verbonden aan Willem II. De 25-jarige verdediger komt op transfervrije basis over van sc Heerenveen, is al met succes medisch gekeurd en heeft voor één seizoen getekend in het Koning Willem II Stadion.

Na 127 optredens in het eerste van Heerenveen was Van Anholt de tijd rijp om elders aan de slag te gaan. "De overstap naar Willem II voelt goed. Ik was toe aan iets nieuws, een nieuwe prikkel. Niet alleen qua voetbal, maar ook qua woonomgeving. Van Friesland naar Tilburg, het zal me vast goed doen", aldus Van Anholt, die na Darryl Lachman de tweede defensieve zomeraanwinst van Willem II is.

Technisch manager Joris Mathijsen is opgelucht met het feit dat coach Erwin van de Looi nu meer mogelijkheden heeft in de achterhoede. "We zijn verheugd om na Darryl ook Pele te verwelkomen. Pele heeft vijf seizoenen Eredivisie-ervaring en zijn komst is goed voor de onderlinge concurrentiestrijd in onze verdediging", aldus Mathijsen.

Het lijkt er overigens wel op dat Jordens Peters deze transferperiode nog naar Heerenveen zal verkassen, al moeten beide clubs er dan nog wel financieel uit zien te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen