Willem II gaat Lachman huren van Sheffield Wednesday

Willem II gaat Lachman huren van Sheffield Wednesday

15 augustus 2016 – Willem II staat op het punt om een versterking aan de verdediging toe te voegen. Alleen een medische keuring scheidt Darryl Lachman nog van de Tilburgers, die de centrumverdediger voor één seizoen gaan huren van Championship-club Sheffield Wednesday.Lachman, die dinsdag medisch gekeurd zal worden, staat nog één seizoen onder contract bij de club uit Sheffield. Uitzicht op speeltijd is er echter niet voor de oud-speler van FC Groningen, PEC Zwolle, FC Twente en SC Cambuur. Mede daarom heeft Willem II na de huurperiode de optie om de verdediger voor één jaar vast te leggen.

De 26-jarige international van Curaçao is verheugd met de overstap naar de Tricolores, die dus nog wel officieel moet worden. "Ik ben blij dat ik mezelf weer kan laten zien in de Eredivisie, nadat duidelijk werd dat ik bij Sheffield opnieuw geen kansen zou krijgen", zegt de verdediger tegen FOX Sports. "Ik kon bijvoorbeeld ook naar Cyprus, Hongarije en Bulgarije, maar Willem II voelt vertrouwder. Bovendien ben ik nu weer dicht bij mijn familie."

Met de komst van Lachman speelt Willem II wellicht al in op het vertrek van Jordens Peters. De aanvoerder van de Tilburgse eredivisionist staat nadrukkelijk in de belangstelling van sc Heerenveen, waar zijn oud-coach Jurgen Streppel voor de groep staat.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020