Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NAC bereikt principeakkoord met Belgisch jeugdinternational

NAC bereikt principeakkoord met Belgisch jeugdinternational

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2016 – NAC Breda en Arno Verschueren hebben een principeakkoord bereikt. De negentienjarige centrale verdediger heeft de intentie om aan de slag te gaan bij de Jupiler League-club. In Breda ligt een contract voor drie seizoenen klaar.

De Belgische jeugdinternational komt over van KVC Westerlo. Maandag ondergaat de jonge verdediger de medische keuring, waarna de laatste details afgerond dienen te worden. Verschueren was bij Westerlo alweer bezig aan zijn derde seizoen en begon zijn loopbaan in de jeugd bij Lierse SK.

Op zeventienjarige leeftijd sloot Verschueren al aan bij het eerste elftal van Westerlo. Afgelopen seizoen speelde hij elf duels voor de Belgische formatie.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd