Vd Vaart naar Denemarken: "Fysiek voel ik mij goed"

10 augustus 2016, 16:34

Rafael van der Vaart heeft zin in zijn nieuwe avontuur. De Nederlandse middenvelder tekende woensdag een contract voor twee seizoenen bij FC Midtjylland, dat in het seizoen 2014/2015 kampioen van Denemarken werd. Van der Vaart komt over van Real Betis Sevilla, waar hij ondanks een doorlopende verbintenis mocht vertrekken.

"We moesten er even op wachten, maar vanaf nu ben ik speler van FC Midtjylland. Daar ben ik heel blij mee", zegt Van der Vaart op de officiële website van zijn nieuwe club. "Ik kijk ernaar uit om hier te beginnen en om kennis te maken met mijn nieuwe ploeggenoten. We hebben een jonge ploeg, met veel jonge spelers. De club heeft een goede opleiding. Ik ben nu een ervaren speler en dus hoop ik mijn teamgenoten te kunnen helpen door mijn ervaringen met hen te delen. Ik ben ervan overtuigd dat we perfect bij elkaar passen."

Van der Vaart traint donderdag voor de eerste keer mee met FC Midtjylland. "Fysiek voel ik mij goed, al kom ik natuurlijk nog wel iets tekort. Ik wil weer voetballen en daarom ben ik blij weer met de trainingen te kunnen beginnen", aldus Van der Vaart.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen