FC Emmen slaat fraaie slag met comeback Peters

10 augustus 2016, 11:23

FC Emmen heeft uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. De Jupiler League-club uit Drenthe is erin geslaagd om Cas Peters terug te halen en maakt met trots wereldkundig dat de 23-jarige goaltjesdief voor drie seizoenen getekend heeft, met een optie voor een extra jaar. In het seizoen 2014/2015 maakte de aanvaller veel indruk bij Emmen, waarvoor hij destijds maar liefst 23 doelpunten wist aan te tekenen.

Er stonden meerdere clubs in de rij voor Peters, maar de Lossenaar heeft dus voor het vertrouwde oude nest gekozen. "Met Cas Peters presenteren we een absolute aanwinst die eigenlijk niet zo heel veel uitleg nodig heeft. Hij heeft in het seizoen 2014/2015 zijn waarde bijna wekelijks laten blijken en een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de 4e plaats in de eindrangschikking. Wij zijn zeer verheugd dat wij in staat zijn geweest deze topper terug te halen terwijl wij met veel clubs moesten concurreren. Maar ook de duur van het contract stemt ons tot tevredenheid. In de spitspositie hebben we ons verzekerd van kwaliteit en continuïteit", zegt technisch manager Jan Korte op de clubwebsite.

Peters verklaart zijn keuze voor Emmen. "De laatste maanden heb ik samen met mijn zaakwaarnemer vele gesprekken gevoerd, en er hebben zich veel clubs gemeld waar we ook mee hebben gesproken. Bij FC Emmen voelt het echter als thuiskomen, en mijn gevoel duwt mij in die richting", aldus de felbegeerde aanvaller. "Daarnaast heb ik zelf ervaren dat de club sportief vooruit wil. Ik kan daar de komende jaren een bijdrage aan leveren door veel doelpunten te maken. Ik heb al bewezen dat ik dat kan, en sta te popelen om aan de slag te gaan."

De aanwinst van Emmen speelde eerder ook voor FC Twente, Go Ahead Eagles, het Portugese CD Nacional en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen