Doelpuntmakers Ramos en Asensio genieten van prijs

10 augustus 2016, 08:17

Sergio Ramos werd dinsdagavond uitgeroepen tot man van de wedstrijd in het duel om de UEFA Super Cup tussen Real Madrid en Sevilla. De aanvoerder van de Madrileense topclub speelde niet alleen ijzersterk tegen zijn oude club, maar sleepte ook met een doelpunt in de slotfase een verlenging uit het vuur. Daarna won Real met 3-2 dankzij een goal van Daniel Carvajal. In de Champions League-finale flikte Ramos dit kunstje ook al eens.

"Dit is ongelofelijk", sprak de dolblije Ramos na afloop. "Als je ergens naar op jacht bent en daarvan droomt, dan moet je tot de laatste seconden blijven vechten. Dat wordt beloond, zo blijkt wel weer. We hebben het met z'n allen gedaan", aldus de trotse aanvoerder. "Het is altijd geweldig om een prijs te pakken. Het was een wedstrijd met verschillende fases, maar we moeten zorgen dat we hard blijven en in vorm raken voor de start van de competitie. Dit is in ieder geval een mooie begin, ook op persoonlijk vlak. Ik was gelukkig om op het juiste moment op de goede plek te staan. We hebben verdiend gewonnen, ook al misten we veel spelers."

Marco Asensio, zoon van een Nederlandse moeder, tekende voor de openingstreffer tegen Sevilla in Trondheim. "Daar ben ik zeer blij mee", zei de aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis bij RCD Espanyol speelde. "We hebben ervoor geknokt en zijn heel gelukkig met de winst van de UEFA Super Cup. Dani Carvajal maakte een wondergoal en ik scoorde voor het eerst voor Real Madrid. We hebben het op karakter gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen