Lamprou: "Van binnen doet dit echt heel pijn"

7 augustus 2016, 10:00

Willem II-keeper Kostas Lamprou trekt zich de thuisnederlaag tegen Vitesse (1-4) persoonlijk aan. De Arnhemse tegenstander wist zaterdag in een tijdbestek van achttien minuten, tussen de 21ste en 39ste minuut, maar liefst vier keer te scoren.

"Van binnen doet dit echt heel pijn", aldus Lamprou tegen Omroep Brabant. "Echt heel zuur. En onverwacht. Dure fouten. De tweede was echt een blunder. Ongelukkig. Ik mag mijn handen niet gebruiken, toch doe ik het. Ik weet niet waarom."

De verdediging voor Lamprou zag er ook niet echt solide uit. "Na die 0-2 zijn we echt uit elkaar gevallen. Ze konden makkelijk doorlopen. Zo'n avond waarop alles tegen zit", vervolgt Lamprou. "Een harde les. Vervelend voor de supporters, zij hadden hoge verwachtingen na een goede voorbereiding. En dan krijg je er vier om je oren. Mijn excuses. Dit neem ik mezelf kwalijk. Ik heb iedereen teleurgesteld. Maar het leven is zoals het is. Samen met mijn familie en de mensen die ik dichtbij me heb, ga ik hard aan de slag. We gaan er echt een mooi seizoen van maken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen